partners van

Partners van IT Onboard

IT Building

Control Services

In de dienstverlening van IT Building staan veiligheid, comfort en online controle altijd centraal. Wij leveren innovatieve domotica-oplossingen voor bedrijven, organisaties en zorginstellingen. Wij werken elke dag vol passie aan de ontwikkeling van gebouwautomatisering en alle toepasbare diensten voor onze klanten.

Scolutions

Partner voor MDM

Scolutions is onze business partner op het gebied van mobile device management. Zo zorgen wij er samen voor dat IT Onboard gemakkelijk in staat is elk type apparaat te beheren in een handige dashboard. Zo houden wij het beheer niet alleen overzichtelijk voor onszelf, maar ook voor de klant.

RoutIT

Samen verbinden

IT Onboard is een KPN / RoutIT partner wat maakt dat wij al onze klanten direct kunnen aansluiten op het KPN netwerk, daarnaast verzorgen wij ook alle Microsoft licenties via RoutIT. Het voordeel voor u al klant is dat wij direct kunnen aankloppen bij de specialisten voor eventuele support en / of ondersteuning.

ICT waarborg

De naam achter dé ICT community van Nederland.

We geloven dat door kennis te delen, inspirerende sessies en netwerk events te organiseren, we samen werken aan een sterke digitale sector. Onze deelnemers, van grote (internationale) spelers, tot middelgrote en kleine ondernemingen vormen het uitgangspunt van onze focus: het samenbrengen van onze deelnemers.

If you define the problem correctly, you almost have the solution.

- Steven Paul JobsAmerican business magnate

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Bel ons

+31 (0)85 2500 620

Stuur een e-mail

welkom@itonboard.nl

Bezoekadres

Lange Amerikaweg 61
7332 BP Apeldoorn

Kamer van Koophandel

81442378

btw-nummer

NL862093892B01